Zajímavé odkazy

Stránky jsou optimalizovány pro Firefox a Operu. Pro správné fungování obchodu je třeba mít zapnuty cookies.

Přátelé, partneři a zajímavé odkazy

Tyto stránky jsou optimalizovány pro prohlížeče Firefox a Opera.

Pro správné fungování obchodu je třeba mít zapnuty cookies.

Sběrné služby na bio metráž - postup a podmínky objednávání

Bio metráž v e-shopu dodáváme v rámci každoměsíčních sběrných služeb. Tento systém, jehož uvedení v život trvalo několik let, nám umožňuje nabízet i na stále ještě relativně malém českém a slovenském trhu obrovskou šíři bio materiálů.

Vaše kreativita se tak může naplno rozlétnout... :-)

------------------------------------------

Postup objednávání:

  1. Vyberte si materiály.
  2. Odešlete objednávku přes e-shop (počet ks = počet běžných metrů) a zvolte platbu převodem. U sběrných služeb se jedná o dodání na objednávku proto Vás poprosíme o laskavou platbu předem.
  3. Uzávěrka objednávek je každý 9. den v měsíci.
  4. Pro realizaci Vaší objednávky v rámci aktuální sběrné služby je nutno, aby byla Vaše platba za objednávku na našem účtu připsána ke 14. dni v měsíci.
  5. Nyní již nezbývá než se těšit, až Vaše objednávka v první polovině dalšího měsíce dorazí. :)

Nestihli jste v tomto měsíci uzávěrku objednávek či plateb? Nic se neděje, Vaši objednávku automaticky přesuneme do sběrné služby na další měsíc.

Velká část látek v e-shopu je vyráběna ručně na tradičních dřevěných tkalcovských stavech, v některých případech jsou ručně spřádány i příze. Nepravidelnosti a chybky ve tkaní jsou typickým znakem ruční výroby, které naopak přidávají na autentičnosti a výjimečném designu materiálů. Prosíme, abyste si vždy pečlivě přečetli charakteristiku materiálu, uvedenou v jeho detailu.

Jednotlivé šarže ručně tkaných materiálů se mohou obvzláště u ručně tkaných materiálů a složitějších vzorů barevně mírně lišit.

Srážlivost: Většina látek je předsrážená s již jen zbytkovou srážlivostí cca 1-3 %. Doporučujeme však látky před prvním použitím vyprat, seznámíte se s tím, jak se chovají -  např. vlastnosti ručně tkaných látek se mohou v rámci různých výrobních dávek lišit, což je typický znak ruční výroby.

------------------------------------------

Množstevní slevy a VO ceny:

Při odběru libovolně kombinovaných střižených délek nad celkový součet 50 bm sleva 10 %. Při odběru po celých rolích (s velmi přátelským návinem - většinou 15-40bm, max. 70bm, dle konkrétního materiálu) nabízíme VO ceny - kontaktujte nás. Při kombinaci střižených délek a rolí s celkovým odběrem nad 50bm, role za VO ceny, střižené délky se slevou 10 %.

------------------------------------------

Upozornění:

  • Dostupnost materiálů se v čase mění, v některých případech se proto může stát, že Vámi objednaný materiál není v době uzávěrky sběrné služby dostupný. V takovém případě Vás budeme informovat o nejbližším možném termínu dodání.
  • Barvy se zobrazují na každém monitoru jinak. Přes naší nejlepší snahu o co nejvěrnější nafocení tak doporučujeme předchozí objednávku vzorníků, které naleznete v každé kategorii bio materiálů v e-shopu. Bez předchozího objednání vzorníku nebude brán na případnou pozdější reklamaci již ustřiženého dodaného materiálu zřetel! Děkujeme za laskavé pochopení. 

Biobavlněný newsletter?